unnamedproject
top of page
line-4.png

List, lease, and sell with the turnkey real estate CRM

From listing management to repeat buyers, grow faster with a CRM that’s move-in ready.

Group-2335.webp

VOOR WINKELS

Storing leads is one thing, but you need software that will help you sell more properties.

Close makes it easy to keep track of your leads and bundles a powerful dialer and SMS into the CRM—ensuring you always reach buyers exactly where they are.

Discover More

VOOR WINKELS

Wat we aanraden voor jou bedrijf 

Website die doelgericht is
Zorg dat mensen je kunnen vinden als ze je nodig hebben en je kan laten zien dat je betrouwbaar bent.

Content die jou laat zien
Zodra mensen eenmaal op je website of social media pagina zijn gekomen is het belangrijk om te laten zien wie je bent en wat je voor ze kan betekenen.

Social media marketing
Jou socials zijn waarschijnlijk nog belangrijker dan die van een webshop. Omdat voor jou persoonijke connecites maken essentieel is.

Branding
Zelfs als een zzp'er is branding ultra belangrijk. Wat is er anders aan jou dan aan je collega's? Wie ben je? Waar sta je voor? En last but not least, hoe blijf je memorable?

Herinnering!
Laat in het eerste gesprek aan ons weten dat je een zzp'r bent. Dit zodat we precies weten hoe we je kunnen helpen. Een zzp'r marketing is anders dan een bedrijf en daarom is onze aanpak ook uniek aan je situatie.

VOOR WINKELS

Geen marktplaatsen all you.

Focus jij op het werk dan doen wij de marketing.

Marketing kan super tijd rovend zijn voor zzp'ers maar het is wel nodig. Met zzp'ers werken wij nauw samen om te zorgen dat je service de juist doelgroep bereikt, wij zorgen voor het plan, als jij een beetje helpt met de uitvoering

Consistentie #1

Omdat we consistentie bij zzp'ers het allerbelangrijkst vinden is dat in de eerste periode ons hoofddoel. We willen niet alleen dat je heel veel aanvraag hebt in het eerste kwartaal en daarna 2 kwartalen niks. We willen dat de aanvraag naar jou constant en stabiel is.

Omdat het anders moet

Wat we merken is zodra het marketing fundament is opgebouwd en de klanten binnenkomen, het af en toe lastig kan zijn om elke klant te please. We zien zpp'rs vaak verander eenmanszaken of hun prijs flink verhogen. Geen zorgen zelfs voor dat soort lastige beslissingen zijn we erbij.

Jou persoonlijkheid telt.

Er komen in Nederland steeds meer zzp'ers bij. Zelfs in jou vakgebied is dit het geval. Daarom zien we dat steeds meer zzp'ers toch naar marketing grijpen om boven de competitie uit te komen. Ze vergeten hierin alleen 1 belangrijk detail. Ze zijn professionals in 1 vakgebied en meestal is dit vakgebied geen marketing. Dit resulteert in veel onnodig geld uitgeven, daarom starten we een campagne met jou in de hoofdrol voor de juiste doelgroep.

Gratis Intake
Gratis Support
Gratis overzetten
Geen verborgen kosten

Vraag Demo aan

Leer waarom Unnamed Project ook ideal kan zijn voor jou bedrijf.

Praat met het team

Praat met iemand van ons team om te kijken of we een match zijn :)

bottom of page