unnamedproject
top of page

Waarom Onze Nominatie voor de European Search Awards Belangrijk Is?

Bijgewerkt op: 14 apr.

Giomero Brand in 2021
Giomero Brand in 2021 aan het begin van UP

Unnamed Project het begin

Giomero Brand, oprichter van Unnamed Project, herkende een significant gat in de marketingstrategieën van kleine en middelgrote ondernemingen. Terwijl grote bedrijven grootschalig investeerden in zoekmachineoptimalisatie (SEO) en hierdoor aanzienlijke online zichtbaarheid en groei realiseerden, leunden kleinere bedrijven sterk op betaalde advertenties via Google Ads en sociale media. Deze observatie bracht Giomero ertoe om na te denken over hoe essentieel en transformerend SEO kan zijn, zelfs voor kleinere spelers, en hoe deze vaak een onderbelicht aspect van hun marketingstrategie was.Een Revolutionaire Aanpak voor SEO

In reactie hierop lanceerde Giomero Unnamed Project, met als doel om geavanceerde SEO-strategieën toegankelijk te maken voor die bedrijven die het meest baat zouden hebben bij een solide online aanwezigheid. Unnamed Project onderscheidt zich door niet slechts enkele uren per maand aan SEO te besteden, zoals veel grotere bureaus doen, maar door intensieve en continue aandacht te geven aan de SEO-behoeften van hun klanten. Het bureau rekent hiervoor een tarief dat aanzienlijk onder de marktstandaard van €2500 ligt, zoals gerapporteerd door industrie-experts (WebFX), om zo de drempel voor kleinere bedrijven te verlagen. Dit tariefplan blijft gehandhaafd tot eind 2024, waardoor ook kleinere ondernemingen kunnen profiteren van topklasse SEO zonder de financiële lasten die normaal gesproken door grotere namen worden geëist.Grote spelers overtreffen met lokale SEO

De resultaten van deze benadering zijn duidelijk zichtbaar: klanten van Unnamed Project ervaren aanzienlijke verbeteringen in hun online zichtbaarheid en verkeer, wat direct bijdraagt aan hun bedrijfsgroei. Veel van deze bedrijven hebben dankzij verbeterde SEO kunnen investeren in uitbreidingen, nieuwe productlijnen of zelfs het versterken van hun lokale aanwezigheid. De nominatie van Unnamed Project voor de European Search Awards is een testament aan hun succes en toewijding. Het toont aan dat zelfs zonder de middelen van grote bedrijven, strategische en goed uitgevoerde SEO een gamechanger kan zijn voor elk bedrijf.


Deze aanpak, gefocust op langdurige resultaten en echte groei, weerspiegelt niet alleen Giomero’s visie maar ook de kernwaarden van Unnamed Project: toegankelijkheid, kwaliteit, en meetbare resultaten leveren voor elk bedrijf, groot of klein.


Unnamed Projects SEO succes

Een Overwinning voor de Underdog

Deze nominatie is bijzonder betekenisvol omdat het een project betreft waarbij we een zelfstandige massage therapeut hielpen om toonaangevende posities in Google te bereiken met het trefwoord "massage Den Haag". Dit succesverhaal is een perfect voorbeeld van hoe onze toegewijde aanpak en diepgaande kennis van SEO kleinere ondernemers in staat stelt om te concurreren met – en te winnen van – grotere bedrijven en ketens. Het is een testament aan de potentie van gerichte, goed uitgevoerde SEO en de impact die het kan hebben op het niveau van individuele ondernemers.

Deze prestaties onderstrepen niet alleen onze vaardigheden en toewijding maar versterken ook ons geloof in de kracht van SEO als een essentieel instrument voor bedrijfsgroei, ongeacht de grootte van het bedrijf. Dit avontuur binnen de European Search Awards inspireert ons verder om te blijven innoveren, pushen en onze klanten te voorzien van niets minder dan het beste in digitale marketing.Het Belang van Gerichte Cold Calls

Bij Unnamed Project is cold calling niet zomaar een sales techniek; het is een fundamenteel onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Giomero Brand en zijn team kiezen ervoor om proactief bedrijven te benaderen die ze met zekerheid kunnen helpen. Deze aanpak stelt hen in staat om relaties op te bouwen met klanten die het meest kunnen profiteren van hun expertise. Door direct in contact te treden met potentiële klanten, kan Unnamed Project specifieke behoeften identificeren en op maat gemaakte oplossingen bieden die echte waarde creëren. Deze methode waarborgt dat elke samenwerking begint met een helder begrip van de doelstellingen en uitdagingen van de klant, wat leidt tot effectievere en impactvollere SEO-strategieën.De Waarde van een European Search Awards Nominatie

De nominatie voor de European Search Awards is niet alleen een erkenning van ons harde werk, maar ook een bewijs van de effectiviteit van onze unieke benadering in de SEO-wereld. Deze awards worden gezien als een van de meest prestigieuze erkenningen binnen de Europese digitale marketingindustrie, en het feit dat Unnamed Project, een relatief jong en klein team, genomineerd is, spreekt boekdelen. Het toont aan dat zelfs zonder de middelen van grote conglomeraten, kleinere teams buitengewone resultaten kunnen behalen door slimme, klantgerichte strategieën.Bedankt, oprecht bedankt!

Ter afsluiting van deze mijlpaal willen wij vanuit het diepst van ons hart alle klanten, partners en supporters bedanken die hebben bijgedragen aan onze reis tot nu toe. Zonder jullie vertrouwen, steun en de bereidheid om samen met ons nieuwe wegen in te slaan, zou deze nominatie niet mogelijk zijn geweest. Elk project, elke campagne en elke succesvolle SEO-strategie is een getuigenis van de krachtige relaties die we hebben opgebouwd. Jullie feedback, vertrouwen en aanhoudende steun zijn de ware drijfveren achter onze continue drang om te innoveren en te verbeteren.


Kijkend naar de toekomst, is deze nominatie slechts het begin. We zijn vastberadener dan ooit om de lat nog hoger te leggen en onze diensten verder te verfijnen en uit te breiden. Onze toekomstige inspanningen zullen zich blijven richten op het demystificeren van SEO en het toegankelijker maken van hoogwaardige digitale marketing voor elk bedrijf, groot of klein. We zijn enthousiast over de nieuwe mogelijkheden die voor ons liggen en we zijn vastbesloten om samen met jullie, onze gewaardeerde klanten en partners, nieuwe hoogtes te bereiken.

Comentarios


bottom of page