Een hole in one met deze promotie video.

In dit eerste blog wat ik ooit heb geschreven gaan we het hebben over mijn eerste video en foto shoot voor een internationaal bedrijf. En waarom video en foto content belangrijk is voor elk bedrijf wat wil groeien.

De eerste promotie video die ik ooit heb gemaakt

 

Van Ten Fourth Productions naar Unnamed Project


Inmiddels is het al een tijdje geleden. Maar toen ik als zelfstandige amateur film maker, samen met mijn compagnon door heel europa reisde om op zoveel mogelijk plekken video's te maken voor gevestigde en opkomende bedrijven. Deden we dit onder de naam Ten Fourth Productions.

Omdat we het meer als een hobby deden en filmden voor gratis overnachtingen, vliegtickets en een budget voor eten & drinken. Werden de video's nog geschoten met mijn Nikoncamera die eigenlijk niet voor filmen gemaakt is. Ondanks alles heb ik er heel veel van geleerd, van zelfstandig op jezelf kunnen zijn voor een langere tijd tot verschillende doelgroepen aanspreken door middel van content strategieën te maken.

Wat vooral erg leuk was is dat ik het filmen met fotografie kon combineren, dit gaf me een reden om nog meer me creativiteit te uiten.

Nu ik inmiddels Unnamed Project ben gestart zijn we overgeschakeld op professionele cameras van het merk Blackmagic en werken we ook veel met dji voor bijvoorbeeld stabilisatie en drones. Dit zorgt ervoor dat de bedrijfvideo's die wij maken voor opkomende bedrijven van hoge kwaliteit is. En dat is nou juist onze missie opkomende bedrijven hoge kwaliteit leveren die toch nog budget vriendelijk is.


Gemaakt in Alicante in 2021


 

Q&A


Film jezelf nog full time?

Ik film op dit moment niet meer full-time omdat ik mijn handen vol aan het werk achter de schermen. We doen bij Unnamed Project natuurlijk niet alleen video content creëren, maar ook website bulding en social media onderhoud. Dat het vloeiend loopt tussen al deze 3 "vakken"is voor mij erg belangrijk. Ik support het filmteam nog wel erg veel met meedenken over wat voor content er moet worden geschoten en het helpen uitdenken van een goed plan. Maar ik moet wel bekennen dat ik soms toch nog even de camera oppak.


Waarom is video en foto content essential ?

Dit soort vragen kunnen de feiten beter voor mij beantwoorden. Niet alleen smult Google van een website met professionele foto en video content op de website. Maar ook is het een cruciale manier om webverkeer te generen via social media. Met goede foto en video content kan de kijker voelen hoe het is om gebruik te maken van de service/product, maar ook voelen hoe het is om ergens te zijn. En uiteindelijk zijn consumenten daarnaartoe op zoek.


Wat was je favorieten land om te filmen?

Spanje, spanje, spanje haha, begrijp me niet verkeerd elk land was fantastisch en had zijn eigen charmes. Maar ik ben me hele leven al fan van spanje. De zon schijnt vaak dus dit maakt naar mijn mening de beelden gelijk vrolijker en dan ook nog het lekkeren eten voor een goede prijs. Ja spanje is zeker mijn favorieten land en niet alleen om te filmen als ik eerlijk ben.Bezig met het bewerken van de promotie.

35 weergaven0 opmerkingen