unnamedproject
top of page
line-4.png

De voorloper zijn in jou branch met marketing en webdesign

Een webshop/e-commerce bedrijf gaat om 3 dingen: marketing, website en producten. Omdat de producten die je verkoopt meestal ook concurrenten hebben. Is het essentieel om voor te lopen in marketing en webdesign.

Group-2335.webp

Strategie

Zorg niet dat jouw klant voor de concurrent kiest.

Een website bezoeker die geïnteresseerd is in de producten die je aanbied is altijd een potentiele klant. De druk is van deze bezoeker een daadwerkelijke klant te maken.

Met een profesioneel webdesign die gefocust is op conversie en klantervaring zorg je ervoor dat de klant niet alleen op je website blijft, maar er ook daadwerkelijk iets kopen.

Service en Oplosing

Wat we aanraden voor jou bedrijf 

Website die doelgericht is
Zorg dat mensen je kunnen vinden als ze je nodig hebben en je kan laten zien dat je betrouwbaar bent.

Content die jou laat zien
Zodra mensen eenmaal op je website of social media pagina zijn gekomen is het belangrijk om te laten zien wie je bent en wat je voor ze kan betekenen.

Social media marketing
Jou socials zijn waarschijnlijk nog belangrijker dan die van een webshop. Omdat voor jou persoonijke connecites maken essentieel is.

Branding
Zelfs als een zzp'er is branding ultra belangrijk. Wat is er anders aan jou dan aan je collega's? Wie ben je? Waar sta je voor? En last but not least, hoe blijf je memorable?

Herinnering!
Laat in het eerste gesprek aan ons weten dat je een zzp'r bent. Dit zodat we precies weten hoe we je kunnen helpen. Een zzp'r marketing is anders dan een bedrijf en daarom is onze aanpak ook uniek aan je situatie.

Verschillende aanpak

Geen marktplaatsen all you.

Focus jij op het werk dan doen wij de marketing.

Marketing kan super tijd rovend zijn voor zzp'ers maar het is wel nodig. Met zzp'ers werken wij nauw samen om te zorgen dat je service de juist doelgroep bereikt, wij zorgen voor het plan, als jij een beetje helpt met de uitvoering

Consistentie #1

Omdat we consistentie bij zzp'ers het allerbelangrijkst vinden is dat in de eerste periode ons hoofddoel. We willen niet alleen dat je heel veel aanvraag hebt in het eerste kwartaal en daarna 2 kwartalen niks. We willen dat de aanvraag naar jou constant en stabiel is.

Omdat het anders moet

Wat we merken is zodra het marketing fundament is opgebouwd en de klanten binnenkomen, het af en toe lastig kan zijn om elke klant te please. We zien zpp'rs vaak verander eenmanszaken of hun prijs flink verhogen. Geen zorgen zelfs voor dat soort lastige beslissingen zijn we erbij.

Jou persoonlijkheid telt.

Er komen in Nederland steeds meer zzp'ers bij. Zelfs in jou vakgebied is dit het geval. Daarom zien we dat steeds meer zzp'ers toch naar marketing grijpen om boven de competitie uit te komen. Ze vergeten hierin alleen 1 belangrijk detail. Ze zijn professionals in 1 vakgebied en meestal is dit vakgebied geen marketing. Dit resulteert in veel onnodig geld uitgeven, daarom starten we een campagne met jou in de hoofdrol voor de juiste doelgroep.

Gratis Intake
Gratis Support
Gratis overzetten
Geen verborgen kosten

Vraag Demo aan

Leer waarom Unnamed Project ook ideal kan zijn voor jou bedrijf.

Praat met het team

Praat met iemand van ons team om te kijken of we een match zijn :)

bottom of page